Luksuslejlighed i Esbjergs grønne hjerte tæt på byen
Spangsbjerg Kirkevej 100, st. tv.
KT 714A04673 117 v2

Luksuslejlighed i Esbjergs grønne hjerte tæt på byen

Stor, lys luksuslejlighed beliggende i stueetagen i LYSNINGEN - en nyopført ejendom primært bestående af ejerlejligheder. Ejendommen er beliggende i Esbjergs grønne hjerte, ved Vognsbølparken og i ga-/cykelafstand til midtbyen. Ligeledes ligger byens sportsarenaer i gåafstand fra lejligheden. 

En fantastisk god og stor lejlighed med masser af plads til den pladskrævende familie. Dejlig entré med god skabsvæg, bryggers med plads til vaskesøjle og mange skabe. Godt stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen.

Trods det åbne miljø er det lykkedes arkitekten at lave sektionsopdelt med køkken - spiseplads og stue, så funktionaliteten og samspillet hænger godt sammen. Udgang til overdækket altan med god dybde og bredde så man kan hygge ude til sen aften.

2 gode værelser samt stort soveværelse og smart walk in og eget badeværelse. Ekstra badeværelse fungerer også som gæstetoilet. En meget lækker lejlighed, som giver mulighed for familien med børn eller det modne par, der ønsker mulighed for overnattende børn, børnebørn m.m.

Ejendommen har dørtelefon og der tilhører et depotrum i kælderen. Der er mulighed for at leje en P-plads i kælderen, der er udstyret med automatisk portåbner. Der er fra kælderen adgang til alle etager via både trappe og elevator. 

Bemærk venligst: HUSDYRHOLD ER IKKE TILLADT!

 

Facts: